SZEESZI működési rend változás

735

Tisztelt Lakosok!

A Szegvári Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Család -és Gyermekjóléti Szolgálat működési rendje, a veszélyhelyzet kihirdetése következtében 2020. március 17-től visszavonásig változik.

Magyarország Kormánya az Alaptörvény 53.cikk (1) bekezdésben meghatározott hatáskörében a 40/2020. (III.11.) kormányrendeletében az élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Ezzel és az ezt követő rendelkezésekkel összhangban a SZEESZI Család-és Gyermekjóléti Szolgálat 2020. működési rendje, március 17-től határozatlan időre, a következőképpen alakul:

1.Személyes ügyfélfogadást székhelyén ( Hunyadi János utca 27.) csak krízishelyzetben tart, lehetőség szerint előre egyeztetve a családsegítővel,

2.Krízishelyzet kivételével, minden egyéb esetben lehetőségük van a családsegítővel felvenni a kapcsolatot az alábbi módokon:

telefon:               

06-30-230-2099                  

06-63-364-860

email:  szocintezmeny@szegvar.hu

Védjük egymás egészségét!

Megértésüket köszönöm.

Pap János

intézményvezető, családsegítő