Ötletbörze a körforgalom dekorálása, díszítése kapcsán

1 146

Kedves Szegváriak!

Mindannyian tudjuk és érezzük, hogy a mindennapjainkat alapjaiban változtatta meg a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet.
Kint az utcán, a kertekben már a virágok bontogatják szirmaikat, a friss tavaszi szellő elűzte a fagyot, beindultak a tavaszi kertészeti munkák, az ébredező föld illata száll a levegőben.
Szemet gyönyörködtető látvány tárul minden lakos, utazó és átutazó elé, ha Szegvár központján keresztül megpillantja a sokat kritizált, de minden erőpróbát kiállt körforgalomba ültetett árvácskákat.
Köztudott, hogy az árvácska azon kevés virágaink egyike, ami tavasszal és ősszel is ontja mosolygós virágait. Ezúton is köszönjük a „hangulatjavító látványt” az Árpád Agrár Zrt.-nek, hiszen sokan megcsodálják/ megcsodálták az utóbbi időben.
Ezekben a hűvös tavaszi hetekben virult a legszebben, de tudjuk, amint a tartós meleg beköszönt, vége szakad a virágzásának. Éppen ezért a Szegvár Nagyközségi Önkormányzat lakossági ötletbörzét hirdet a körforgalom dekorálása, díszítése kapcsán.
Szeretnénk, ha ez a szemet vonzó, fontos csomópont szegvári üzenettel, helyi tartalommal is bírna (pl.: Szegvár, mint a vizek falva).

Ötleteiket leadhatják az alábbi elérhetőségek egyikén:

https://forms.gle/Dp9CaE93KD4P7XvX9

kabinet@szegvar.hu

+3630/696-5295

Tisztelettel:

Szabó Tibor György

polgármester