Összesítettük az Adventi Adománygyűjtés során befolyt összegeket

2 089

Szegváron az „Adventi Gyertyagyújtások” és „Adventi Találkozások” elnevezésű önkormányzati rendezvénysorozat során a központi játszótér megújítására gyűjtöttük az adományokat.

Az adománygyűjtő dobozban 123.095,- Ft-ot helyeztek el a kedves szegváriak, míg az önkormányzat alszámlájára a mai napig 469.500,- Ft adomány érkezett. Minden adományozónak ezúton is hálásan köszönjük, hogy nagylelkűen támogatta ezt a nemes ügyet!

Szabó Tibor György polgármester az Önkormányzat képviseletében vállalta, hogy minden egyes forint adomány mellé az Önkormányzat 2 forint forrást biztosít a saját bevételeiből, amely azt jelenti, hogy jelenleg a rendelkezésre álló forrás: 1.777.785,- Ft.

Mire is elég mindez?

Nagyjából elegendő egy kétszemélyes mérleghintára, egy vitorlás homokozóra, egy fészekhintára és egy mászókára. (A képek illusztrációk.)

A cél azonban az lenne, hogy még egy csúszdákkal ellátott nagyobb torony is elhelyezhető legyen a játszóeszközök között, amely önmagában másfél millió forint körüli összegbe kerül. Továbbá cél lenne ivókút létesítése, kerékpártároló kihelyezése, padok, szeméttárolók és árnyékolók létesítése is.

A gyűjtés a fenti célok megvalósítása érdekében tovább folytatódik, a képviselő-testület tagjai már fel is ajánlották egy havi tiszteletdíjuk összegét.

Mindenkit arra kérünk, aki szeretne mosolyogva játszó gyermekeket látni Szegvár központjában, hogy lehetőségéhez mérten támogassa a játszótér fejlesztését.

Az adomány átutalható Szegvár Nagyközségi Önkormányzat „Beruházások” elnevezésű alábbi bankszámlájára:

OTP Bank 11735005-15726786-10020009

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „Adomány a központi játszótér megújítására”.

Bízunk abban, hogy kezdeményezésünk nyitott szívekre talál, és közös erővel, összefogással megfelelő környezetet tudunk kialakítani gyerekeink és az itt élő családok számára.