Megújul a Házasságkötő terem

689

Örömmel értesítjük a tisztelt Lakosságot, hogy 2023. január 10. napján megkezdődött a Szabadság tér 2. szám alatti Polgármesteri Hivatalban található Házasságkötő terem belső felújítása.

A munkálatokat a Szegvári Falufejlesztő, Üzemeltető és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. végzi kellő precizitással és odafigyeléssel. A felújítás során a terem régi, elavult berendezését elbontják és belső burkolatainak cseréje, a világítás modernizálása és a bútorzat korszerűsítése valósul meg.

Célunk, hogy a fejlesztésnek köszönhetően a Szegváron élők egy kellemes, minden igényt kielégítő környezetben bonyolíthassák le családi ünnepélyeiket, illetve az intézmény dolgozói jobb minőségű, korszerűbb feltételek mellett végezhessék feladataikat.

Tájékoztatjuk továbbá a kedves Házasulandókat, hogy a felújítás ideje alatt a Polgármesteri Hivatal más helyiségeit csak korlátozottan tudjuk biztosítani a ceremóniák helyszínéül. Kihelyezett helyszíneken anyakönyvvezetőink továbbra is zavartalanul rendelkezésükre állnak.

A felújítás a Magyar Falu Program – „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése” 2022. évi pályázati kiírás támogatásával valósul meg.