Megkezdődtek a munkálatok az orvosi rendelőnél

371

A szegvári orvosi rendelő felújítására vonatkozó vállalkozási szerződés 2022. február 8-án aláírásra került Szegvár Nagyközségi Önkormányzat, mint megrendelő valamint a Tokai és Társa Kft., mint vállalkozó részéről. A szerződés aláírásakor Szabó Tibor György polgármester ígéretet tett arra, hogy az orvosi rendelők ifjúsági szálláshelyre történő átköltöztetését követően a lehető leghamarabb – előreláthatólag még februárban – a Hunyadi J. u. 2. szám alatti ingatlanon a munkaterület átadásra kerül a kivitelező részére.

A polgármester ígéretéhez hűen az Önkormányzat 2022. február 28-án átadta a munkaterületet a vállalkozónak, így minden akadály elhárult a felújítási munkálatok tényleges megkezdése elől. A mai napon készült fényképfelvételek tanúsága szerint a Tokai és Társa Kft. a bontási munkákat az elektromos szerelvények leszerelésével már el is kezdte, amelyet a gépészeti berendezések leszerelése fog követni. A szerződés alapján a felújítási munkák várhatóan még ebben az évben befejeződnek.

A háziorvosok és a védőnők változatlan rendelési időben és elérhetőségekkel a Művelődési Házzal szemben a Polgármesteri Hivatal melletti ifjúsági szálláshelyen látják el az egészségügyi szolgáltatásokat a Hunyadi utcai rendelő felújításának befejezéséig.