Informatikai fejlesztés a Polgármesteri Hivatalban

88

Az Önkormányzat pályázatot adott be 8 db SSD meghajtóval bővített számítógép beszerzésére a “Számítógép a mindennapi társ 14” című pályázati felhívásra. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, így az Önkormányzat mindösszesen 743.400,- Ft vételárért 8 db felújított Lenovo ThinkCentre M93p MT típusú számítógépet szerzett be, amelyekkel a korábbi lestrapált gépeket lehet helyettesíteni a munkafolyamatok felgyorsítása érdekében.

A számítógépekhez új billentyűzet és egér is jár, Windows 10 Home operációs rendszerrel, i5-ös processzorral, 500 GB HDD-vel, 4GB memóriával valamint 240 GB SSD meghajtóval vannak ellátva.

Az év elején először egy Sharp MXM 266 NV típusú multifunkciós fénymásológép került beszerzésre egy darab plusz gyári tonerrel bruttó 553.339,- forintért, amely a korábbi bérelt elavult fénymásológépeket helyettesíti, majd az ütött-kopott irodaszékek helyett 10 db BILLUM típusú széket vásárolt az Önkormányzat közel 300 ezer forint értékben. A fejlesztések azonban nem állnak le, hamarosan továbbiak várhatók.