e-Szegvár

SZEGVÁRI VÁLLALKOZÁSOK, CIVIL SZERVEZETEK


Elindult az e-Szegvár

Elindult az e-Szegvár szolgáltatásunk, ahol helyi vállalkozók, cégek és civil szervezetek részére szeretnénk bemutatkozási lehetőséget biztosítani ingyenesen. A szolgáltatást igénybe vevő vállalkozásokat elhelyezzük a fenti Google Maps térképen is. Ha Önnek szegvári székhellyel vagy telephellyel bejegyzett vállalkozása vagy civil szervezete van, kérjük az alábbi gombra kattintva regisztráljon rendszerünkbe.

Ha nincs weblapja, kérésére egyszerűsített formában díjtalanul létrehozunk egy aloldalt a szegvar.hu domain cím alatt. Technikai részletekkel kapcsolatban keresse Purgel Zoltánt a 06 30 3491100 számon, vagy a zoltan@purgel.hu e-mail címen.


Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Vállalkozó, Cégvezető!

Szegvár Nagyközség sokat köszönhet a helyi vállalkozásoknak, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal a szegvári lakosokat ellátják, munkahelyeket teremtenek és iparűzési adójuk befizetésével hozzájárulnak Szegvár fejlődéséhez.

Polgármesterségem első évében igyekeztem felmérni, feltérképezni azokat a lehetőségeket, amelyekkel segíteni, támogatni tudom a helyi vállalkozásokat.

Kiemelt feladatomnak tekintem, hogy az együttműködési hajlandóságot fenntartsam, fejlesszem. Vallom, hogy közös erővel bármit elérhetünk. Az önkormányzat és a vállalkozások kapcsolatának erősségét véleményem szerint erősen befolyásolja Szegvár gazdasági ereje, vagyoni helyzete, valamint a falu vezetésének hozzáállása, szemléletmódja, a képviselőtestület támogatása.

A jövőre nézve szeretném kikérni a helyi vállalkozók véleményét, észrevételét akár a fejlesztési célkitűzések megfogalmazása előtt is. Kezdeményezni szeretném a rendszeres kapcsolattartást, akár egy Vállalkozói Fórum létrehozásával, újragondolásával.

Szegvár honlapján létrehoztuk az e-Szegvár szolgáltatást, amely egy helyi „szaknévsor” azokról a szegvári vállalkozásokról, akikre büszkék vagyunk. Ezen a platformon ingyenesen bemutatkozhatnak a vállalkozások, amely egy jó reklámlehetőség. Azon vállalkozásoknak, akiknek nincs honlapjuk, egy egyszerűsített weblapot ingyenesen létrehozunk a szegvar.hu domain alatt. Kérem, használják ki ezt a lehetőséget!

Tisztelettel:

Szabó Tibor György
Szegvár Nagyközség Polgármestere


Ingyenes hirdetési lehetőség a Facebookon

A Szegvári Tuti Tipp Facebook csoportban ingyenesen meghirdetheti üzlete, vállalkozása ajánlatait, termékeit, akcióit.

Szegvári Tuti Tipp